IsabelleKariemJenteMirella.reismee.nl

rijden rijden rijden in een wagentje...

Na een lange reis,  9 uur rijden, komen wij aan op onze bestemming: Praag!

Voor ons zien wij een mega-hostel, waar zelfs een zwembad in verborgen zit. Een waar zwembad met blauw neon-licht. Ja.. erg hip, en koud.

Praag is echt een ongelooflijk mooie stad. Op elke hoek staat een mooi gebouw, in verschillende stijlen. We hebben de eerste dag heerlijk gegeten aan de rivier de Moldau, met een prachtig uitzicht op alle mooie gebouwen. De Karelsbrug is savonds erg levendig, net als de kleine straatjes erachter. De tweede dag hebben we lang door alle straatjes geslenterd, naar een museum geweest. sAvonds zijn we uitgeweest in de grote club van Praag. Er zijn vijf verdiepingen met op elke verdieping een andere muziekstijl. Super leuk gehad. De volgende dag zijn we naar de burcht van Praag geweest, waar je een prachtig uitzicht over de stad hebt. In de burcht zelf zitten uiteraard weer allemaal mooie gebouwen verstopt, waaronder het kasteel.

We hebben heel gezellig in het park gekookt met ons super moderne gasstel: Spaghetti met tomatensaus.. mmm.... met gitaarmuziek gespeeld door Isabelle en vocale begeleiding van Kariem,Jente en Mirella. Koop de cd... echt een aanrader. Dit stel wordt ooit nog eens heel beroemd. Op verzoek kunnen zij 'Jolene' de hele avond voor u zingen.

Volgende keer weer meer verhalen!!

Liefs, Isabelle

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Er zijn nog geen fotoseries.

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: